Heart to Heart

Personlig utveckling tillsammans med hästar

Heart to Heart vänder sig till till er som vill arbeta med er egen personliga utveckling, individuellt eller i team. Kursen kan skräddarsys för projekt- och ledningsgrupper.

 

Medvetna ledare är äkta, i kontakt med alla delar av sig själv, i linje med sina värderingar och de kan använda sina förmågor för att navigera och göra medvetna val i en föränderlig värld. Graden av självinsikt och mognad hos en ledare är kritiska faktorer för en verksamhets framgång.

Med hästarna får fokuspersonen feedback på såväl sitt ledarskap, autencitet, fokus påväg till målet samt hur väl  förankrade ens värderingar är i det liv man lever. Många tankar och reflektioner blir det.

Tillsammans med hästarna får vi även upptäcka och utforska ”nuet”, hur det känns i kroppen när man är i ett ”varande” och vad som händer då….hur mycket enklare det är.
Vägen till en naturlig och innerlig kommunikation och relation med dig själv, dina medarbetare, barn och medmänniskor går via personlig utveckling.

Genom att lära känna dig själv, dina blockeringar och falska föreställningar om dig själv kommer du närmare ditt sanna jag. 

esther-driehaus-_3ASAiBuVhM-unsplash
brandan-keller-q371V-7f77I-unsplash

Kursupplägg:

– Teori varvat med övningar och coaching tillsammans med hästarna. Max antal deltagare är 6 eftersom att var och en ska få jobba intensivt med sig själv och hästarna. Processen kräver en intim grupp.
– Meditation & yoga
– Inför kursen får ni fylla i ett frågeformulär angående vart ni är idag och vart ni är påväg

Kurslitteratur mailas ut innan kursstart

– Kursen kan även byggas på med individuella coachingtillfällen

Kursen är på 2 dagar, frukost, lunch båda dagarna, samt middag dag ett ingår. Den mesta av maten är närodlad och ekologisk.
 
Boende: B&B Skansen boende tillkommer
Investering: kontakta oss för pris och offert
Boka plats: Ring Anki Olofsson, Professionel Diplomerad Coach enligt ICF, Horse Assisted Coach 
0732-132524 eller fyll i anmälan