Hästar smälter bort våra rädslor

Jag har haft ett antal chefer/ledare på utbildning och coaching genom åren. Många beskriver sig som ” hästrädda” men en kvinna var rädd på ett helt annat vis….hon var alldeles livrädd. Det tog några gånger med coaching framför brasan utan häst innan jag skapat tillit….ens till att stå utanför staketet…..men till slut fanns modet där att våga utmana sin rädsla att se sig själv.
Hon var livrädd….för sig själv….för att utforska vem hon var…och vad hon kände. Hon var även rädd för sina anställda.

Att få vara med på denna chefs utvecklande resa att hitta sig själv tillsammans med min medarbetare Elske är något jag bär med mig i mitt hjärta.
Vilken förmåga dessa underbara, magnefika varelser har att fullkomligt smälta bort vårt skydd och gör oss modiga och välvilligt inställda till oss själv.
Hur många människor har inte stängt av och slutit till om sitt hjärta pga rädslor vi har.
När jag såg denna bild kom denna händelse så starkt tillbaka…förmodligen som en påminnelse om att hästar gör underverk varje dag.

Dela inläggeT