HEART TO HEART
SJÄLVUTVECKLING TILLSAMMANS MED HÄSTAR

Ledarskap börjar med dig själv !
För att lyckas bra i relationer med andra behöver du börja med att veta vem Du är, vad du står för, och vart du är påväg! Att göra medvetna val utifrån din värdegrund skapar harmoni och styrka. Framtidens ledare behöver en hög integritet. Integritet innebär att vara hel. Att leva och verka utifrån vår integritet är att tänka, säga och göra samma sak utan motsättningar och dubbla budskap. När vår personlighet är integrerad är vi bättre rustade för att klara motstånd och ifrågasättande utifrån. Vi antar utmaningen "walk the talk" även när det blåser och stormar omkring oss. Att se verkligheten som den är, vara helt ärlig mot sig själv och sin omgivning, göra medvetna val och lägga undan sitt ego för att istället plocka fram sin prestigelöshet och ödmjukhet är saker att arbeta med för att bli integrerad. Först då har du ett inre ledarskap och blir en ledare värd att följa.
Bjarka Coaching har under många år arbetat med att integrera människor. Vi tar hästar till hjälp för att fördjupa, tydliggöra och skynda på processen. Samspelet med hästarna garanterar dig en unik upplevelse med nya, härliga insikter!
Varför hästar - när det handlar om människor? Hästar kommunicerar direkt med den som är Du, ditt riktiga jag, din innersta kärna, vilket gör att man omedelbart visar den man är, sina styrkor och det man kanske behöver arbeta vidare med.
Hästens feedback, ger oss möjligheten att - ta en titt på oss själva och uppleva hur vi uppfattas av andra som ledare, medarbetare och medmänniska. Horse Assisted Coaching innebär att hästen är läraren och din spegel som synliggör och ger 100 % ärlig feedback till Dig.

Kursupplägg:
- Teori varvat med övningar och coaching tillsammans med hästarna.
- Meditation & yoga
- Inför kursen får ni fylla i ett frågeformulär angående vart ni är idag och vart ni är påväg
-Kurslitteratur
- Kursen kan även byggas på med individuella coachingtillfällen på plats eller över telefon alternativt fortsättningskursen Heart to Soul

Kursen är på 2,5 dagar med start fredag eftermiddag kl 16. Frukost, lunch båda dagarna, samt middag dag ett och två ingår.
Investering 12.500 ex.moms


APELGÅRDEN I SAMARBETE MED BJARKA
Mjörn Apelgården 20
471 73 Hjälteby
0706-871871 Caroline
0732-132524 Anki
Anmälan till Anki
Apelgarden.se
Bjarkacoaching.se
7-9 juni 2019