Jag vill påstå att arbeta med sig själv tillsammans med hästar och en personlig coach ger dig dig nya perspektiv på ditt liv.

Du får verktyg, tekniker och inspiration till att se klart på livet här och nu; vad du redan har att vara tacksam för och vad du behöver och vill utveckla och förändra. Du får hjälp att i medveten närvaro komma i kontakt med ditt inre, sanna jag.

Vi på Bjarka coaching vill inspirera människor att komma till liv, i ett levande ledarskap. Levande ledarskap handlar om att öka medvetenhet om sig själv och andra.

 

Inför coaching - innan coaching får du frågor att fundera kring och maila mig innan du kommer hit till oss.

 

Såhär går det till 

Vi övar på marken, i eller utanför ridbana eller hage. Kläder efter väder eftersom vi är ute i naturen.

Övningarna kan vara av mycket olika slag, beroende på önskemål om vad som behöver tränas och utvecklas, som närvaro (mindfulness), ledaregenskaper, samarbete, teamkänsla, kommunikation. Övningarna varvas med reflektion, feedback och teoretiska förklaringar. Kurslitteratur ingår.

Känslan är viktig, den gör att du minns dina reflektioner och ditt lärande om dig själv och andra i många år. Men vi är noga med att ge dig även Hur och Varför.

 

Värde för kund

Vad händer i hästunderstödd coaching & träning ?

- Förbättrad självbild

- Avslöjar omedvetna beteenden & mönster

- Ärlig bild av individ och ledarstil

- Integrerad som person

 

Forskning och utvärderingar av hästbaserad ledarskapsträning med avseende på ledarskapskompetens visar att träning med hästar förbättrar:

- Samarbetet i teamet

- Kommunikationen

- Din självkännedom

- Din beslutsförmåga

- Ditt ledarskap